Çanta Dünyasının Yıldızları

Bazı çantalar vardır, onlara ulaşmak zordur. Çok özel anlarda görünürler, ışıltılarıyla etraflarını büyüler ve dedikodu kulislerinde ilk sıraya otururlar. Sahiplerini arka planda bırakır, tüm flaşları kendilerine doğru patlatırlar! Karşınızda, yıldızlaşmış, ikonik çantalar…

Hermés – Himalaya Birkin

hermes çanta

Özel çantalar denilince çoğunluğun aklına Hermés’in gelmesi çok normal. Özel tasarım çanta konusunda ünü dünyaları aşan Hermés, her zaman sınırları zorluyor. Bu çantaların içinden seçim yapmak zor, hepsi kendi alanında birbirinden özel; fakat Himalaya Birkin nadirliği ve arzu edilirliği ile diğer modellerin bir adım önünde. Himalaya Dağları’ndan ilham alan tasarımı ve ultra özen isteyen işçiliği, elmas ve altınlarla yapılmış donanımları… Dünyanın en pahalı çantalarından biri olan Himalaya Birkin, asla sönmeyecek bir yıldız!

Michael Kors – Julie Nile Crocodile

Sıradışı ve kışkırtıcı tasarımlarıyla moda dünyasını sallamayı seven Michael Kors, Julie Nile Crocodile ile lüks çanta dünyasına göz kırpmakla kalmadı, Nil timsahlarının derisinden imal formuyla da döneminde markanın en pahalı çantası konumuna yerleşti. İpeksi iç yapısı, pek haşin dış tasarımı ve 13.000 $ etiket fiyatı ile Julie Nile Crocodile, lüks, özel çantalar arasında ayakları yere basan ama güzelliği ile bulunduğu yere ışık saçan bir çanta.

Fendi – Peekaboo 

İtalyan moda evi Fendi’nin yıldızlaşan çantasına çeviriyoruz gözlerimizi. Peekaboo Iconic Mini modeli: Püsküllü form, pembe deriyle kaplı dış yüzey, ikonik Fendi kilitleri, altın kaplama metal aksam, hem omuz hem bilekten asma imkanı veren yapısıyla çok özel. Peekaboo serisinde her zevke yer var. Rihanna, Zoe Kravitz, Jessica Simpson, Kesha, Naomi Campbell ve Céline Dion gibi yıldızları başka hangi marka ortak bir noktada birleştirebilirdi ki? 

Celine – Triomphe

Fransız şıklığının bir numaralı markalarından Celine, çanta konusunda da prensiplerinden asla taviz vermez ve her zaman klasik şıklığı kovalar. Markanın mükemmeli arayışı, gelenekseli kendine özgü modern bir anlayışla yeniden oluşturmasını sağladı: Triomphe. Üstelik Triomphe tek başına bir yıldız değil, birçok yıldızın bir araya gelerek oluşturduğu bir topluluk olarak kullanıcılarına renk ve desen olarak seçenek sunuyor. Bazı kurallarından ise asla ödün vermiyor: İkonik Celine logosuyla şekillenmiş kilit yeri, klasik dikdörtgen form ve birinci sınıf materyal. 

Hermés – Kelly Rose Gold

Listemizin sonunda Hermés bizi yine ele geçiyor ve muhteşemler muhteşemi Kelly Rose Gold ile çanta meraklılarını büyülüyor. Mücevher ve ayakkabı dünyasının kontu Pierre Hardy ile süperstar çanta ajansı Hermés bir araya gelince, ortaya 2 milyon dolarlık bir parça çıkıyor: Kelly Rose Gold. Tamamen pembe altından imal bu bu çantayı 1160 elmas süslüyor. 

Bu birbirinden özel çantaların üreticileri ATÜ Butikler’de bir araya geliyor. Keşfetmek isterseniz, bir dahaki seyahatinizde buluşmak üzere.

Sosyal medyada paylaşmak ister misiniz?

Share on facebook
Facebook'da Paylaş
Share on twitter
Twitter'da Paylaş
Share on linkedin
Linkedin'de Paylaş
Share on pinterest
Pinterest'de Paylaş